Adatkezelési szabályzat

Jelen adatkezelési szabályzatban a TM-Group Bt. kijelenti, hogy tiszteletben tartja az általa üzemeltetett www.tmreptiles.eu oldalt használó személyek információs önrendelkezési és a személyes adatokhoz kapcsolódó jogát. A TM-Group Bt.. kijelenti, hogy a személyes adatokra és a különleges adatokra vonatkozó adatkezelési tevékenységet az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozásáról szóló 1998 évi VI. Törvény, az  elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. Törvény és az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. CXII. Törvényeknek megfelelően végzi.

Személyes adatok alatt értjük azon adatokat, melyek alapján azonosítani tudjuk Önt például neve, címe, telefonszáma és e-mail címe alapján.

A TM-Group Bt. csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket Ön önkéntesen ad meg.

Miután megosztotta velünk személyes adatait, egyben felhatalmaz minket arra, hogy ezeket az információkat az itt leírt, illetve a honlapon külön meghatározott módon és célra felhasználjuk.

A TM-Group Bt. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozónknak.

Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Ugyanakkor Önnek is megvan az a joga, hogy ezeknek az információknak a felhasználását korlátozza, megtiltsa, jövőbeni kapcsolatot bármikor megszüntesse. Kérjük, hogy ezt az igényét vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését e-mailen vagy telefonon keresztül jelezze felénk.

A honlap tartalmazhat olyan részeket is (ajánlja ismerősének), ahol más személy(ek) személyes adatait is meg kell adnia. Az Ön által megadott más személy(ek) adatait a jövőben semmilyen egyéb célra nem használjuk fel.

Cégünk teljes mértékben betartja az egyének védelméről szóló a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvényt.

Az Ön önkéntesen megadott személyes adatait – az Ön ellenkező kikötése hiányában, és a honlapon megadott egyéb felhasználási módokon, célokon kívül – a TM-Group Bt.. az alábbiak szerint használhatja fel: (- hírlevél küldésre, termékek/szolgáltatások ajánlására). A vásárló által a regisztrációkor megadott e-mail címeket kizárólag a webáruházzal kapcsolatos tájékozató-anyagok eljuttatására használjuk, melyet a vásárlók regisztrációjukkal elfogadtak.

Ha Ön által megrendelt küldeményeket postázunk Önnek, ugyancsak ki kell adnunk adatait más cégeknek annak érdekében, hogy zökkenőmentesen és minél előbb hozzájusson küldeményünkhöz. Ezen szállítók a továbbiakban nem jogosultak arra, hogy bármilyen formában felhasználhassák az Ön személyes adatait.

Kérjük vegye figyelembe, hogy kötelességünk kiadni személyes adatait akkor, ha ezt törvény, bírósági, más hatósági végzés írja elő nekünk.

Egyéb információk, melyeket felhasználhatunk:

Honlapunk elmenthet olyan információkat az Ön computeréről mint az IP-cím (ez egy szám, amely az Ön gépét azonosítja minden esetben mikor meglátogat egy honlapot), böngészője típusát, computere operációs rendszerét. Mindez azt biztosítja, hogy a honlapunk látogatóinknak a legjobb webélményt és hatékony információs forrást jelentsen.

Ezen információk nem személyes adatok.

Az információk biztonsága:

Minden ésszerű intézkedést megteszünk azért, hogy személyes információit biztonságban tudhassa. Minden Ön által szolgáltatott személyes információhoz szigorúan korlátozott a hozzáférés, azért, hogy a jogosulatlan hozzáférést, a személyes adatok megváltoztatását, illetve jogosulatlan felhasználását megelőzzük.

 

Adatvédelmi Nyilvántartásba vételünk száma: NAIH-61842/2013.