Fizetési módok:

Készpénz: személyes átvételre gyáli telephelyünkön (2360 Gyál, Bajcsy-Zsilinszky utca 20.), a Podmaniczky utcai átvételi ponton (kivéve élő állat), illetve a Budapesten megrendezett terrarisztikai börzéken van lehetőség

Utánvétel: a futárszolgálat munkatársának készpénzzel fizethet a rendelt termékek átvételekor 

Átutalás: az Unicredit Bank Zrt.-nél vezetett 10918001-00000059-30390001 sz. számlánkra történő átutalással a termék átvétele előtt is kiegyenlítheti a számláját. Kérjük, hogy az utalás megkezdése előtt várja meg, míg telefonon vagy emailben értesítjük arról, hogy a termék rendelkezésre áll, esetleg ha nincs raktáron, akkor mennyi a rendelési idő. Ha ezt a fizetési módot választja, úgy a termék személyes átvétele, ill. kiszállítása csak az összeg bankszámlánkon történő jóváírása után lehetséges.

Bankkártya: a bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Szállítási lehetőségek:

Személyes átvétel: személyes átvételre két csomagpontunkon van lehetőség. Ha a Budapest, VI. kerület Podmaniczky u. 43. szám alatt található csomagpontunkon történő átvételt választotta, abban esetben küldünk egy értesítőt, ha a csomagja elkészült, és a csomagpontra beszállítottuk. Ez általában a rendelést követő munkanapon történik meg. A 3000 Ft alatti rendeléseknél 350 Ft csomagolási költséget számítunk fel. 

A csomagpont nyitvatartási ideje:

Hétfő 12:00-18:00-ig

Kedd 10:00-18:00-ig

Szerda 10:00-18:00-ig

Csütörtök 10:00-18:00-ig

Péntek 10:00-18:00-ig

 A csomagponton korábban át nem vett, majd újra megrendelt csomagok esetében 3000 Ft alatti vásárlásnál 600 Ft, 3000 Ft feletti vásárlásnál 300 Ft kezelési költséget számítunk fel.

Átveheti rendelését webáruházunk telephelyén is (2360. Gyál, Bajcsy-Zsilinszky u. 20.). A gyáli átvétel értékhatártól függetlenül ingyenes.

Nyitvatartás:

hétfő-péntek 14-18 óra között (ha esetleg délelőtt jönnél, kérünk egyeztess előtte)

szombat: 9-13 óra között CSAK TELEFONOS EGYEZTETÉS UTÁN

Webáruházunk a Budapesten megrendezett terrarisztikai börzék állandó kiállítója, így természetesen ezeken a rendezvényeken is átvehetők a megrendelt termékek.

Szállítás futárszolgálattal:a megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni (kivéve, ha azt korábban bankkártyával, vagy átutalással már kifizette). A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és az esetleges egyéb dokumentációt a csomag tartalmazza. Fontos, hogy a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt sajnos nem tudunk elfogadni! Mivel a futárok 08:00 - 17:00 óra között szállítanak, ezért arra kérjük Önt, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető címet, például munkahelyi címet és átvevő nevet, mobiltelefonszámot legyen kedves megadni. A Megjegyzés rovatba beírhat minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet ("X Y szomszéd veszi át a csomagot", "a megadott szállítási cím a munkahelyem, 4. emelet 520-as szoba", "a pultos hölgy is átveheti a csomagot, hagytam nála pénzt").

Házhozszállítás díjai:

1-10000 Ft közötti vásárlásnál            1190 Ft

10001-20000 Ft közötti vásárlásnál       790 Ft

  A házhozszállítás 20000 forint feletti vásárlás esetén díjtalan!!! A szállítási díjak legfeljebb 20 kg súlyú csomagra vonatkoznak. Nagy terjedelmű, törékeny, vagy 20 kg feletti termékekre egyedi díjat kalkulálunk. Csomagjainkat a GLS és az MPL szállítja ki. Különösen érzékeny, illetve 75 centiméternél hosszabb termék kizárólag GLS-sel küldünk. Bár mindig törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb csomagolást alkalmazzuk előfordul, hogy egy rendelés csak kettő, vagy több csomagban küldhető el (pl. a fénycsövek, terrárium sínek a termékek nagy részével nem csomagolhatók össze). Ebben az esetben a rendszer által számolt szállítási költségen felül a plusz csomag(ok)ért csomagonként 690 Ft pótdíjat számítunk fel. Erről a rendelést megerősítő e-mailben küldünk majd információt.

Postapontra szállítás (csak élő eleséget tartalmazó csomagoknál választható): 

Ha ezt a szállítási módot választja kérjük rendeléskor a szállítási címhez annak a Postapontnak a nevét és címét adja meg, ahová a csomagot kéri. 

A postapontra szállítás díja értékhatártól függetlenül:

- utánvétes fizetésnél 790 Ft

 Szállítási határidő: a csomag feladásától számított szállítási idő MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN 2-5 munkanap, élő eleség esetén 1 munkanap

 

Az élő eleség szállítása:

Az élő eleséget a Magyar Posta szállítja házhoz. A héten legutoljára csütörtökön adunk fel élő eleséget, így biztosítható, hogy az pénteken megérkezik és nem ragad be hétvégére a Postánál.

Az eleséget frissen a rendelés beérkezése után mérjük, és dobozoljuk, így garantálható a kiváló beltartalom (abban az esetben, ha csomagodat a feladás másnapján átveszed). Nagy melegben, vagy hidegben kérd csomagodat Postapontra, így biztonságosabb a szállítás. Az élő eleségek, rovarok esetén extrém időjárási körülmények között (5 °C alatt és 30 °C felett) webáruházunk abban az esetben vállalja a felelősséget, ha a csomagot Vevő POSTÁN MARADÓ-ra kéri.

Fontos, hogy tartósan 0 fok alatti hőmérsékletnél csak abban az esetben tudunk felelősséget vállalni a csomag tartalmának épségéért, ha a "Heat Pack melegítő párna - eleségállat postázáshoz" terméket is a kosárba tetted!

Az, hogy egyes eleségállatokból pontosan mennyi kerül a dobozba függ az eleség méretétől (minden eleséget deciliterben mérünk, kivéve a sáskák, argentin csótány, és selyemhernyó), így a leírásban feltüntetett darabszám tájékoztató jellegű, átlagos darabszámot jelöl. Élő eleség személyes átvételére gyáli ügyfélszolgálatunkon van lehetőség, a budapesti (VI. Podmaniczky utca 43.) átvételi pontra egyelőre nem tudunk élő állatot beszállítani.

 Terráriumok házhozszállítása:

Terráriumokat csak egy bizonyos méretig szállítunk házhoz futárszolgálattal. Azt, hogy egy terrárium így szállítható e, minden esetben jelezzük a termék leírásában. Amelyik terráriumot futárszolgálattal nem küldjük, az vagy személyesen vehető át, illetve a saját autónkkal tudjuk házhoz szállítani. A házhozszállítás díja Budapesten, és a főváros környéki településekre (Dunakeszi, Fót, Veresegyház, Gödöllő, Isaszeg, Pécel, Maglód, Csömör, Kistarcsa, Kerepes, Monor, Üllő, Vecsés, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Érd, Diósd, Budakeszi, Budaörs, Budakalász) egységesen 2000 Ft. Az ország többi településére egyedi szállítási díjat kalkulálunk, erről kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál e-mailben, vagy telefonon!

 A szállítás során néha előfordulhatnak sérülések. Ilyen esetekben csakis akkor cseréljük térítésmentesen a sérült termékeket, ha a csomag aláírással történt átvételét követően még a futár jelenlétében a vásárló kibontja a csomagot, és a sérülésről jegyzőkönyv készül! Kérjük, hogy fokozottan figyeljenek a csomag futár jelenlétében történő kibontására sérülékeny csomagok (például fénycsövek, terráriumok) esetén. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban a kár megtérítése, vagy a termék cseréje, illetve pótlása.

A csomagok átvételének helyes sorrendje:

- A csomag utánvét kifizetése a futárnak (amennyiben utánvétes a csomag)
- A csomag átvétele (aláírás)
- Ha a csomagon külső sérülés látható, akkor a csomag kibontása a futár jelenlétében (semmiképpen ne engedjük távozni, semmilyen indok nem elfogadható)
- Sérülés esetén jegyzőkönyv felvétele és aláírása

Jegyzőkönyv nélkül cégünk nem tudja igazolni a futárszolgálat felelősségét, ezért a sérült termékek újraküldését, vagy a vásárlás értékének részbeni, vagy egészben történő visszafizetését sem tudja vállalni. Ilyen esetben minden felelősség a vásárlóé. Kérjük, bontsák ki a sérültnek tűnő csomagjainkat a futár jelenlétében!