arc12

Arcadia T5HO 12% 39W 850mm UVB világításszett

Értékelés: Még nincs értékelés
GyártóArcadia
Termék kód:
25699 Ft

Két fénycsöves T5HO UVB világításszett, amely lehetővé teszi két nagyobb terrárium, vagy két sorban egymás mellé helyezett kisebb terráriumok megvilágítását.

A T5HO fénycsövek jelenleg a leghatékonyabb módja annak, hogy megfelelő mennyiségű, és erősségű UVB sugárzást biztosítsunk a terráriumban.

A szett tartalma:

- 1 db Arcadia D3+ 12% T5HO 39W 850 mm UVB fénycső - a piacon jelenleg kapható legnagyobb UVB kibocsátást biztosító fénycső

A sivatagi, félsivatagi hüllőfajok különösen erős napsugárzásnak vannak kitéve, és viszonylag magas koncentrációban kapnak UV-B fényt. A T5-ös fénycsövek a T8-as fénycsövekkel összehasonlítva jelentősen több látható fényt, illetve jóval magasabb UVB kibocsátást biztosítanak.

- 12 % UVB kibocsátás a D3 vitamin szintéziséhez

- 30 % UVA - „kihozza” az állatok gyönyörű, természetes színeit

Az Arcadia T5-ös fénycsövei több, mint 200 százalékkal több látható fényt biztosítanak, mint az azonos hosszúságú T8-asok (reflektor nélkül), és 80 százalékkal több UVB sugárzást bocsátanak ki, mint az azonos hosszúságú T8-as fénycsövek (ugyancsak reflektor nélkül).

- Arcadia 1x24-39W T5 IP67 Controller vízálló fénycső vezérlő (előtét, foglalat)   

- előtét nagy teljesítményű T5HO fénycsövekhez

- Ultra Seal foglalattal, és rozsdamentes acél rögzítőkkel

- hosszú hálózati kábel a könnyű beszereléshez

- IP67-es foglalatok a terráriumon belüli, párásító rendszerekkel való használathoz

- maga a vezérlő is elhelyezhető a terráriumon belül, ha szükséges

- mini dugó, és csatlakozó aljzat a vezérlőkábelen, amely lehetővé teszi a lámpa leválasztását a vezérlőegységről (pl. költözéskor)

 

- 1 db Arcadia 39W 850 mm T5 Lamp Reflector - fényvisszaverő reflektor, amely segíti az UVB fénycsövekben rejlő lehetősége maximális kihasználásában, egyszerűen rápattintható a fénycsőre

A szett alkalmas sisakos kaméleonok, szakállas agámák, görög és más európai szárazföldi teknősök, stb. terráriumának megvilágítására. Afénycsövek mellé melegítő lámpák használata szükséges.

FIGYELEM! A terrarisztikai T5-ös fénycsövek NEM a háztartási szabvány szerint készülnek, a boltokban kapható T5-ös lámpatestek a nagyobb teljesítmény miatt nem tudják működtetni a terrarisztikai T5-ös fénycsöveket.

Egyéb technikai információkkal (elhelyezés, fénycső állattól való távolsága, stb.) ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésére.

Last Reviews

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 100, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Rating:
Begépelt karakterek: