sos_plusz_zm10

Kaméleon SOS Plusz csomag 10.0 UVB égővel

Termék kód:
19035 Ft

Arra az esetre, ha már megvetted a kaméleonodat, de esetleg kiderült, hogy nem a megfelelő vitaminokat, talajt, és UVB égőt kaptad. 

A csomag tartalma:

- TM-Reptiles Kókuszrost kocka - az egyik legkedveltebb terráriumi talaj, a kocka szétáztatásával kb. 8-9 liter talajt kapunk, amely növények beültetésére is alkalmas 

- Zoomed Reptivite with D3 57g vitamin - az egyik legjobban bevált multivitamin por kaméleonok számára

- Zoomed Repti Calcium with D3 85g kalciumpor - mivel a vitaminporok nem, vagy csak kevés kalciumot tartalmaznak, így erre is szükség van ahhoz, hogy az állatod egészséges maradjon

- Zoomed Reptisun 10.0 26W UVB kompakt égő - a legjobb vitamin, és kalciumpor sem ér semmit a megfelelő UVB lámpa nélkül. Hazai, külföldi és a saját méréseink is azt támasztják alá, hogy csak a 23-26 watt közötti "nagy" kompaktok adnak le elegendő UVB sugárzást, nagyobb terráriumokba viszont már inkább a fénycsöveket ajánljuk.

- Zoomed Naturalistic Terrarium Hood 30 cm fekvő lámpatest - mivel az UVB kompaktok csak fekvő, reflektoros lámpatestben adják le a megfelelő mennyiségű és erősségű UVB sugárzást, ezért a szett tartalmaz egy ilyen lámpatest is.

Ha érdekel bővebben is érdekel, hogy milyen világításra van szüksége az állatodnak, akkor itt is olvashatsz róla: BLOG

https://www.tmreptiles.eu/cikkek , vagy keresd a Facebook-on a Terrárium világítástechnika csoportot

 

A csomag megfelel sisakos számára. (de a talaj cseréjével más sivatagi hüllő, pl. szakállas agámákhoz is alkalmas). A csomag kérhető D3 nélküli kalciumporral is.