t5ZM_arc12

T5HO UVB világításszett Arcadia 12% 24W 55 cm fénycsővel

GyártóArcadia
Termék kód:
22660 Ft

A T5HO fénycsövek jelenleg a leghatékonyabb módja annak, hogy megfelelő mennyiségű, és erősségű UVB sugárzást biztosítsunk a terráriumban. 

A szett tartalma:

- Arcadia D3+ 12% T5HO 24W 55 cm UVB fénycső - a piacon jelenleg kapható legnagyobb UVB kibocsátást biztosító fénycső,  

A sivatagi, félsivatagi hüllőfajok különösen erős napsugárzásnak vannak kitéve, és viszonylag magas koncentrációban kapnak UV-B fényt. A T5-ös fénycsövek a T8-as fénycsövekkel összehasonlítva jelentősen több látható fényt, illetve jóval magasabb UVB kibocsátást biztosítanak.

- 12 % UVB kibocsátás a D3 vitamin szintéziséhez

- 30 % UVA - „kihozza” az állatok gyönyörű, természetes színeit

Az Arcadia T5-ös fénycsövei több, mint 200 százalékkal több látható fényt biztosítanak, mint az azonos hosszúságú T8-asok (reflektor nélkül), és 80 százalékkal több UVB sugárzást bocsátanak ki, mint az azonos hosszúságú T8-as fénycsövek (ugyancsak reflektor nélkül).

- Zoomed Reptisun Terrarium Hood 60 cm - komplett lámpatest, amely tartalmazza a fénycső működtetéséhez szükséges elektronikát, a beépített reflektor pedig segít kihasználni a T5-ös fénycsőben rejlő lehetőségeket.

A szett alkalmas sisakos kaméleonok, szakállas agámák, görög és más európai szárazföldi teknősök, stb. terráriumának megvilágítására. A fénycsövek mellé melegítő lámpák használata szükséges. A szett teljes hossza 60 cm.

FIGYELEM! A terrarisztikai T5-ös fénycsövek NEM a háztartási szabvány szerint készülnek, a boltokban kapható T5-ös lámpatestek a nagyobb teljesítmény miatt nem tudják működtetni a terrarisztikai T5-ös fénycsöveket. 

Egyéb technikai információkkal (elhelyezés, fénycső állattól való távolsága, stb.) ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésére.