t5ZM_ZM5

T5HO UVB világításszett Zoomed 5.0 24W 55 cm fénycsővel

GyártóZoomed
Termék kód:
21480 Ft

A T5HO fénycsövek jelenleg a leghatékonyabb módja annak, hogy megfelelő mennyiségű, és erősségű UVB sugárzást biztosítsunk a terráriumban. 

A szett tartalma:

- Zoomed T5HO 5.0 24W 55 cm UVB fénycső 

- Zoomed Reptisun Terrarium Hood 60 cm - komplett lámpatest, amely tartalmazza a fénycső működtetéséhez szükséges elektronikát, a beépített reflektor pedig segít kihasználni a T5-ös fénycsőben rejlő lehetőségeket.

A szett alkalmas párduc kaméleonok, növendék zöld leguánok, anoliszok, vízi agámák, baziliszkuszok, stb. terráriumának megvilágítására. Kifejlett nagy testű gyíkok, nagy méretű terráriumok esetében a hosszabb fénycsövek, lámpatestek használata indokolt. A fénycsövek mellé melegítő lámpák használata szükséges. A szett teljes hossza 60 cm.

FIGYELEM! A terrarisztikai T5-ös fénycsövek NEM a háztartási szabvány szerint készülnek, a boltokban kapható T5-ös lámpatestek a nagyobb teljesítmény miatt nem tudják működtetni a terrarisztikai T5-ös fénycsöveket. 

Egyéb technikai információkkal (elhelyezés, fénycső állattól való távolsága, stb.) ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésére.