t5ZM_dragon

T5HO UVB világításszett Arcadia Dragon 14% 24W 55 cm fénycsővel

Értékelés: Még nincs értékelés
GyártóArcadia
Termék kód:
24110 Ft

A T5HO fénycsövek jelenleg a leghatékonyabb módja annak, hogy megfelelő mennyiségű, és erősségű UVB sugárzást biztosítsunk a terráriumban. 

A szett tartalma:

- Arcadia Dragon 14% T5HO 24W 55 cm UVB fénycső

A Dragon Lamp képviseli az élvonalbeli UVB technológiát. A 14%-os, nagyteljesítményű UVB T5 fénycső olyan állatok számára készült, amelyek elhelyezésére nagy méretű terrárium szükséges, és nagy mennyiségű UVB sugárzásra van szükségük. A Dragon Lamp fénycsövek kifejezetten ajánlottak sivatagi agámák, Uromastyx fajok, sivatagi varánuszok, stb. terráriumába.

- Zoomed Reptisun Terrarium Hood 60 cm - komplett lámpatest, amely tartalmazza a fénycső működtetéséhez szükséges elektronikát, a beépített reflektor pedig segít kihasználni a T5-ös fénycsőben rejlő lehetőségeket.

A szett teljes hossza 60 cm.

FIGYELEM! A terrarisztikai T5-ös fénycsövek NEM a háztartási szabvány szerint készülnek, a boltokban kapható T5-ös lámpatestek a nagyobb teljesítmény miatt nem tudják működtetni a terrarisztikai T5-ös fénycsöveket. A Dragon fénycsövek minimum távolsága az állattól 35 cm kell legyen. 

Egyéb technikai információkkal (elhelyezés, fénycső állattól való távolsága, stb.) ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésére.

Last Reviews

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 100, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Rating:
Begépelt karakterek: