Tisztelt Kereskedő!

Sok évnyi állattartás után jutottunk el odáig, hogy webáruházat csinálunk, és ennek lett egy második lépcsője a saját márkánk megteremtése. Termékeink között a már évek óta jól bevált és ismert terráriumi talajok mellett olyan termékek is megtalálhatók, amelyeket Magyarországon más nem, vagy csak jóval drágábban forgalmaz. A kedvező árat a nyersanyagok saját importja, illetve a termékek közvetlenül a gyártótól történő nagy mennyiségű megrendelése révén tudjuk fenntartani. A termékkínálatot folyamatosan bővítjük, és igyekszünk olyan új termékeket is bevezetni, amelyek itthon eddig nem voltak kaphatóak.

Viszonteladói hálózatunk folyamatosan bővül. Partnereink között megtalálható a legnagyobb multinacionális állatfelszereléseket forgalmazó áruházlánc, és számos díszállatkereskedés is szerte az országban. Folyamatos reklámtevékenységünknek, illetve a kiállításokon történő megjelenésünknek köszönhetően márkánk egyre ismertebb nemcsak Magyarországon, hanem a környező országokban (pl. Románia, Szerbia) is.

Jelenleg az alábbi márkák termékeit vásárolhatja meg nálunk viszonteladói árakon:

200 200 arcadia logo                                                                 b 143338538738                    

        Terrárium világítások                                                                                  Gekkótápok

     Magyarországi képviselet

 

Várjuk jelentkezését az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkön! Reméljük, hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük:

a TM-Reptiles csapata
tmreptiles-logo 120