Breeding-Formula-Bag-web

Pangea Gecko Diet Breeding Formula teljes értékű gekkótáp 454 gramm

Értékelés: Még nincs értékelés
GyártóPangea
Termék kód:
15990 Ft

A Pangea Gecko Diet Breeding Formulát úgy tervezték, hogy megfeleljen a tenyésztési időszakban a gekkókat szervezetét érő nagyobb terhelés követelményeinek. A zsírok és fehérjék forrása ebben a tápban a rovarokból származik (tücskök és fekete katona lárvák), miközben szinte megmaradt egy kellemes ízű eledelnek. A felhasznált gyümölcsök, a banán és a kajszibarack ízletes keveréke, amit a többi receptúrához hasonlóan szívesen fogyasztanak az állatok. A magasabb zsírtartalom a tojástermelést erősíti a tenyészidőszak során. A kalciumszint a szükséglet maximális szintje közelében van, de néha szükség van arra, hogy adjunk hozzá egy kis sima kalciumot a táphoz, ha a nőstények kimerültek a tojásrakásban.

Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozza ki ebből a táplálékból, legalább minden második napon kínálja a gekkóknak a tenyésztési. A kisebb adagokban, gyakran adagolt táplálék jobban megfelel a tenyésztésbe vont állatoknak, mint a ritkán adott nagyobb adagok. A táp mellett élő rovarok nem szükséges, de hetente egyszer vagy kétszer kínálhatóak a Pangea Gecko Diet BreedingFormula helyett, így segíthetnek a gekkók még inkább aktívvá tételében és stimulálásában.

Használata: mivel ez egy kiadósabb keverék, és ezért 1 rész por keverhető 2,5 rész vízzel

Összetevők: szárított banán, szárított sárgabarack, rovarliszt, tejsavó fehérje izolátum, micelláris kazein, trikalcium-foszfát, növényi olaj, földi lenmag, xantán gumi, kalcium-karbonát, alga, nátrium-klorid, természetes guavagusz, vegyes tokoferolok, kolin-klorid fumarát, kálium-szorbát, béta-karotin, inozitol, niacin, kelátétel, aszkorbinsav, kolekalciferol (D3), kálium-klorid, riboflavin, tiaminmononitrát, A-vitamin, piridoxin-hidroklorid, biotin, folsav, kén, cink-oxid.

Garantált beltartalom: nyersfehérje min. 21%, nyerszsír min. 5,7%, nyersrost maximum 8%, nedvesség max. 9%

Last Reviews

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 100, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Rating:
Begépelt karakterek: